If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От магазина на Чефин(Ивеко) си купих течна грес във вид на спрей.Точно за това е,а мен ако знаете как ме мързи да се чанча да пръскам...и то все зимата изникват разни щуротии....
Днес най- после си смених помпата на съединителя. Много шибана работа. Та при монтажа си сложих грес на оста на помпата и мисля ще изкарам някое време без да скърца.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Аз ти казах . Volume МАХ и не чуваш
Тука по морето понятието течна грес във флакон не е понятно в магазините , в 3 магазина ме гледат като натровени и ми дават WD40 . Аз знам че са идиоти повечето в магазините ама .... Та така , докато си намеря и аз такава грес на спрей карам с Volume МАХ щотооо верно не са издържа в задръствнията
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Е и аз го имам тоя проблем ама дремеми к*ро музиката да треска па другото ...
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Колега и аз имах такъв проблем и смазвах всичко на ред но нямаше ефект. Малко рима ))) . Оказа се че планката която държи педалите към купето е спукана и при натискане само на съединителя скърца. Сваляш, заварямаш или втора употреба .
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment